Διαχείριση

Καλάθι Αγορών

0 προϊόντα / 0,00 €
Επικοινωνία 216-8001213
9 Σημεία του Σπιτιού που έχουν ανάγκη από Καθημερινή καθαριότητα.

9 Σημεία του Σπιτιού που έχουν ανάγκη από Καθημερινή καθαριότητα.

Σε ποιον δεν αρέσει το καθαρό και μαζεμένο σπίτι ? Ποιος όμως έχει χρόνο να δίνει καθημερινά χρόνο γι'αυτό? Έτσι λοιπόν μαζέψαμε 9 βασικά στοιχειά του σπιτιού που απαιτούν παραπάνω προσοχή και συντήρηση από άλλα !![...]9 Όμορφες προτάσεις Διακόσμησης για να Μεταλλάξετε το Σπίτι σας

9 Όμορφες προτάσεις Διακόσμησης για να Μεταλλάξετε το Σπίτι σας

Μικρές, γρήγορες αλλαγές στο σπίτι χωρίς πολλές φασαρίες, για να δώσεις νέα ατμόσφαιρα στον χώρο σου . [...]Κανε το μπάνιο σου "μεγαλύτερο" με 11 +1 Bonus έξυπνες ιδέες !

Κανε το μπάνιο σου "μεγαλύτερο" με 11 +1 Bonus έξυπνες ιδέες !

Έξυπνοι τρόποι για να ανανεώσεις οικονομικά και δημιουργικά το μπάνιο σου. Πάρε ιδέες για το πως μπορείς να εκμεταλλευτείς όλους τους διαθέσιμους χώρους στο μπάνιο, ειδικά εάν είναι μικρούλι - γλυκούλι ![...]10 Διακοσμητικές Ιδέες για αλλαγές στον χώρο σου !!

10 Διακοσμητικές Ιδέες για αλλαγές στον χώρο σου !!

Το να βρείς τον κατάλληλο σχεδιασμό και διακόσμηση για τον χώρο σου μπορεί να αποδειχθεί μια όχι και τόσο απλή διαδικασία. Μπορεί να έχεις βαρεθεί τις σημερινές "εικόνες" που δέχεσαι συνηδειτά ή ασυνήδειτα, απο τους χώρους του σπιτιού σου, και μια μικρή αλλαγή μπορεί να απογειώσει τον χώρο σου ή τουλάχιστον να δώσει εναν αέρα ανανέωσης και σε εσένα ενα συναισθημα αλλαγής.[...]Tips για το Πασχαλινό Ψήσιμο. Από την επιλογή του κρέατος μέχρι το ιδανικό ψήσιμο !!!

Tips για το Πασχαλινό Ψήσιμο. Από την επιλογή του κρέατος μέχρι το ιδανικό ψήσιμο !!!

Σε αυτό το άρθρο σας παραθέτουμε μερικά Tips και συμβουλές που συλλέξαμε για εσάς αλλά και για εμάς, σχετικά με το πως θα κάνετε το κρέας πιο γευστικό κατά το ψήσιμο και να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τα κόλπα, τα μυστικά σας και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα... Γιατί ο ψήστης κάνει όλη τη δουλειά.. ! [...]Ασπρόμαυρο στην Κουζίνα. Τι λες ?

Ασπρόμαυρο στην Κουζίνα. Τι λες ?

Μας αρέσει το Ασπρόμαυρο και μας αρέσει η Κουζίνα μας να είναι στυλάτη και πρακτική ! Πάμε να δούμε μερικές προτάσεις για συνδυασμό Άσπρου & Μαύρου στην Κουζίνα !! [...]19 Τρόποι & Συμβουλές για Αλλαγές στο Σπίτι !

19 Τρόποι & Συμβουλές για Αλλαγές στο Σπίτι !

Το σπίτι μας είναι το μέρος που αγαπάμε πιο πολύ !! Όλοι μας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κάνουμε όσο πιο άνετο και ελκυστικό θέλουμε. Όμως, από καιρό σε καιρό, αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε ριζικές αλλαγές στο οικιακό περιβάλλον μας. [...]Ανανεώνουμε πράγματα στο σπίτι με απλά υλικά !!

Ανανεώνουμε πράγματα στο σπίτι με απλά υλικά !!

Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που κάνουν το σπίτι μας χουχουλιάρικο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη φαντασία.. Πάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας για να ανανεώσουμε κάποια πράγματα στο σπίτι και να δώσουμε το δικό μας αέρα ανανέωσης !![...]Κεριά και Τοίχος ! Δώσε την ατμόσφαιρα που χρειάζεσαι !!!

Κεριά και Τοίχος ! Δώσε την ατμόσφαιρα που χρειάζεσαι !!!

Μια διαφορετική ιδέα και προσέγγιση για διακόσμηση !!! [...]Μικρές "Βλαβερές" συνήθειες της καθημερινότητας ! Οι αλήθειες και οι μύθοι..

Μικρές "Βλαβερές" συνήθειες της καθημερινότητας ! Οι αλήθειες και οι μύθοι..

Μύθοι και Αλήθειες για μικρές καθημερινές συνήθειες, που πρέπει να προσέξουμε διότι φαίνεται πως μας κάνουν κακό![...]Είδη 1 εώς 10 από 82 σύνολο

ανα σελίδα
Σελίδες
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 9