Διαχείριση

Καλάθι Αγορών

0 προϊόντα / 0,00 €
Επικοινωνία 216-8001213

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ

ΧΩΡΟ

gemisma-spitiou-epipla-diakosmisi-keria

για όλα τα δωμάτια

 

ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΕΡΧΕΣΤΕ - ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ - ΣΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ!

Ο χώρος μας θέλουμε να είναι όμορφος,πρακτικός και γεμάτος. Έτσι έχουμε ανάγκη να τον διακοσμήσουμε με ρολόγια και κορνίζες, να τον κάνουμε πιο ζεστό με κουρτίνες και μαξιλάρια και να τον γεμίσουμε με κατάλληλα έπιπλα με βάση την αισθητική μας και τα κενά χώρου.Στο κατάστημά μας θα τα δείτε όλα στημένα και ζωντανά, μεταφορά και συναρμολόγηση Χωρίς Χρέωση που τα κάνει πραγματικά πολύ φθηνά.

eukoles-allages-epistrofes
 
eukoles-allages-epistrofes
 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ

ΕΠΙΠΛΑ

epipla-papoutsothiki-ntoulapa-krebati-trapezi

για όλο το σπίτι

 

ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ

 

Ότι έπιπλο χρειάζεστε για το σπίτι, μπορείτε να το δείτε από κοντά ζωντανά για να δείτε αν σας ταιριάζει. Σαλόνι, Καθιστικό, Υπνοδωμάτιο, Κουζίνα τα διαθέτουμε όλα αυτά ετοιμοπαράδοτα και τα φέρνουμε αμέσως μέσα στον χώρο σας. Συναρμολογούμε τα έπιπλα επιλογής σας και τα παραδίδουμε Χωρίς Χρέωση.

ΑΝΕΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ & ΜΕΛΕΤΗ

 

Ένα πρακτικό γραφείο, ένα άνετο και αναπαυτικό κάθισμα είναι βασικά στοιχεία για να πετύχουμε κατάλληλες συνθήκες εργασίας. Βιβλιοθήκες και Ραφιέρες, Συρταριέρες και Φωτιστικά για να ολοκληρώσετε την πρακτικότητα του χώρου. Μην χάνετε τον χρόνο σας, εμείς θα σας τα φέρουμε έτοιμα, φτιαγμένα Χωρίς Χρέωση.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ

epipla-grafeiou-karekla-grafeiou-kathisma-fwtistika

άνετος χώρος εργασίας

 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

diakosmisi-xwrou-keria-arwmatismos-kornizes-xalia-tapeta

μοντέρνα ή κλασσικά

 

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ

 

Κορνίζες, ρολόγια τοίχου και μαξιλάρια για να διακοσμήσετε τον χώρο αλλά και αρωματισμός όπως και κεριά για να φτιάξετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Βεβαίως δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ταπέτα όπου θα ολοκληρώσουν την αισθητική και θα ζεστάνουν τον χώρο σας. Αν κάτι δεν σας καλύψει πλήρως σε σχέδιο-χρώμα το αλλάζετε χωρίς πρόβλημα η κόπο.