Διαχείριση

Καλάθι Αγορών

0 προϊόντα / 0,00 €
Επικοινωνία 216-8001213

ΚΗΠΟΣ &

ΜΠΑΛΚΟΝΙ

kouzina-kardia-tou-spitiou-

θέλεις ανανέωση?

 

ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ

ΜΠΑΛΚΟΝΙ - ΚΗΠΟΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φτιάξτε την διάθεσή σας με λίγο χρώμα και όμορφα αρώματα από την συλλογή φυτών μας που καλύπτει μεγάλη γκάμα απο φυτά αρωματικά μέχρι και εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου. Αν ήδη έχετε κάποιο φυτό και θέλετε μεγαλύτερη γλάστρα, κάνουμε την μεταφύτευση δωρεάν και είμαστε δίπλα σας για ότι βοήθεια ή συμβουλές χρειάζεστε για την σωστή συντήρηση των φυτών σας.

eukoles-allages-epistrofes
 
eukoles-allages-epistrofes
 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ

ΦΥΤΑ

skeui-mageirikis-katsarola-tigani

ανάσα οξυγόνου στο χώρο

 

ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

 

Μπορεί να τα αγαπάτε και να θέλετε την μυρωδιά τους, τα χρώματατά τους, το καθαρό οξυγόνο στους χώρους του σπιτιού ή στο γραφείο. Όμως επειδή είναι πιθανό να μην γνωρίζεται πως να τα συντηρήσετε σωστά, τα αποφεύγετε. Οι κηπουροί μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή χρειάζεστε για να κρατήσετε τα φυτά σας υγιή!

ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΙΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

Για να διατηρήσετε υγιή ένα φυτό πρέπει να καλύψετε κάποιες βασικές προϋποθέσεις όπως μέγεθος γλάστρας, τύπος χώματος και ανάγκες ανά τύπο φυτού. Ότι χρειάζεστε απο αυτά υπάρχει εδώ, και σε συνδυασμό με την ποικιλία σε σχέδια και χρώματα μπορείτε να καλύψετε οποιαδήποτε αισθητική προτίμηση έχετε. Συμβουλευτείτε τους κηπουρούς μας για σωστή συντήρηση.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΦΥΤΕΥΣΗ

syntirisi-trofimwn-taperakia

γλάστρες, χώματα, βάσεις

 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

eidi-servirismatos-strwsimo-trapezi

διάθεση & ομορφιά

 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

kafes-tsai-koupes-flytzania-brastires

χωρίς ταλαιπωρία!

 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ

eidi-prwinou-

προστασία απο βλέμματα...

 

ΓΝΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΑΓΑΠΗ

 

Ο Κήπος είναι από τις μεγάλες μας κατηγορίες και γι'αυτό φιλοξενείται σε δικό του αποκλειστικό χώρο. Σκοπός μας είναι να κάνουμε πιο όμορφη την καθημερινότητά σας και να δώσουμε συμβουλές σε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται για φυτά αλλά δεν γνωρίζουν το κατάλληλο μέρος για να απευθυνθούν και να λάβουν σωστή και ολοκληρωμένη πληροφόρηση. Μαζί με την Διακόσμηση, την Διαμόρφωση και την Φροντίδα, έχουμε κάνει σίγουρο πως ότι χρειάζεστε για να κάνετε πιο όμορφο τον κήπο, το μπαλκόνι σας ή και το εσωτερικό του χώρου σας θα το βρείτε εδώ!

 
paradosi-aneu-orwn
 
 
eggyisi-poiotitas
 
 
epistrofes-allages