Διαχείριση

Καλάθι Αγορών

0 προϊόντα / 0,00 €
Επικοινωνία 216-8001213


hidden sub-title

Παραδίδουμε τις αγορές σας γρήγορα, ακόμα και την ίδια μέρα, της αγοράς, με ραντεβού για να επιλέξετε την ώρα και σας είναι βολικό , ενώ οι δικοί μας άνθρωποί θα τα αφήσουνε μέσα στο σπίτι και στο σημείο ακριβώς που θέλετε.

Την Ίδια Μέρα

Την Ίδια Μέρα

Θα φέρουμε τις αγορές σας ,ανεξάρτητα από το βάρος, τον όγκο ,το συνολικό κόστος , γρήγορα και εφόσον το θέλετε θα γίνει ακόμα και την ίδια μέρα. Καθημερινά, Δευτέρα έως Σάββατο και όλη τη μέρα από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Με Ραντεβού

Δρομολογούμε την παράδοση με ραντεβού ,επιλέγετε εσείς ακριβώς την μέρα και ώρα για να μην χάνεται άσκοπα το χρόνο σας , ώστε να είναι βολικό ,και αν προκύψει αλλαγή στο πρόγραμμα σας απλά μας ενημερώνετε και το ξανά δρομολογούμε.

Με Ραντεβού

Μέσα Στο Σπίτι

Μέσα Στο Σπίτι

Η παράδοση ολοκληρώνεται μέσα στο σπίτι ,έτσι μπορείτε να μας ζητήσετε να αφήσουμε τις αγορές σας ακριβώς στο σημείο που σας βολεύει ώστε να είστε άνετα και ξεκούραστα.

Με Δικά Μας Άτομα

Όλες οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε γίνονται με τους δικούς μας ανθρώπους ώστε να μπορείτε να ζητήσετε ελεύθερα ότι χρειάζεστε και να γίνει.

Με Δικά Μας
Άτομα