Διαχείριση

Καλάθι Αγορών

0 προϊόντα / 0,00 €
Επικοινωνία 216-8001213

Υπηρεσίες Πελατών

Δημιουργήσαμε αυτές τις υπηρεσίες γιατί πιστεύουμε ότι είναι πάνω απ' όλα, δική μας υποχρέωση. Θεωρούμε, πως η πώληση και η εξυπηρέτηση σας δεν σταματάει όταν θα πραγματοποιήσετε μια αγορά απο το TzambaSpiti.gr, αλλά στο σπίτι σας.

Χωρίς κανένα επιπλεόν κόστος, χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς άγχος νιώθοντας απόλυτα ικανοποιημένοι που ήρθατε στο TzambaSpiti.gr σας προσφέρουμε:

Δωρεάν Παράδοση Εντός Αττικής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ.

Το TzambaSpiti.gr προσφέρει αυτό που χρειάζεται ο πελάτης περισσότερο όταν κάνει τις αγορές του, δηλαδή την Ευκολία να κάνει τα ψώνια του με άνεση χωρίς να σκέφτεται το βάρος, το μέγεθος ή την ποσότητα αυτών που θα αγοράσει. Τέρμα οι σκέψεις "Πώς θα τα Μεταφέρω ? " , " Να πω σε κάποιον φίλο με όχημα να με βοηθήσει? ", προσφέροντας στον πελάτη αυτονομία με αυτά που του προσφέρουμε.

Τα Μεταφέρουμε ανεξάρτητα απο το συνολικό κόστος αγορών, δηλάδη έιτε πάρει κάποιος 1 χώμα του ενός ευρώ είτε πάρει 10 χώματα , είναι το ίδιο πράγμα για εμάς.
Η μεταφορά γίνεται εντός του Σπιτιού και όχι στο πεζοδρόμιο. Ο δικός μας άνθρωπος είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει προσφέροντας στον πελάτη ξεκούραση και ελεύθερο χρόνο.

Θέλουμε να κάνουμε την καθημερινότητα των πελατών μας πιο απλή, χωρίς άγχος και επιπλέον σκέψεις.


Οι παραδόσεις μας γίνονται απο νωρίς το πρωϊ έως αργά το βράδυ.

Στο κέντρο (Ιλίσια,Λυκαβηττός,Κολωνάκι,Εξάρχεια,Πλάκα,Μοναστηράκι,Γκύζη) και σε Ζωγράφου, Καισαριανή, Βύρωνα, Παγκράτι, Αμπελόκηποι, Γουδί, Νέο Ψυχικό και Παπάγου εντός 2 ωρών απο τη στιγμή που θα μας το ζητησει ο πελάτης. Στις δυτικές, νότιες, ανατολικές και βόρειες περιοχές εντός 1 -2 ημέρες.

!!! Στο Υπόλοιπο Αττικής η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ κατ' επιλογή του πελάτη, με έξοδα αποστολής !!!

Delivery Appointment

Για να είναι η παράδοση παιχνιδάκι και για να μην χρειάζεται να χαραμίζετε όλο το πρωινό ή το απόγευμα σας στο να παραλάβετε το δέμα σας. Εμείς βρίσκουμε την λύση για εσάς, με την υπηρεσία μας Delivery Appointment. H παράδοση του δέματος σας, γίνετια κατόπιν επικοινωνίας με τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για το πότε μπορείτε να γίνει η παράδοση, πρωί, βράδυ, Σάββατο ή Κυριακή! Εμείς έιμαστε εδώ για να εξυπηρετούμε τον πελάτη και να κάνουμε τις αγορές του όσο πιο απλές γίνεται χωρίς να χρειάζεται να αλλάζει το πρόγραμμα της ημέρας του. 

Εκτός Αττικής

Όλα μας τα είδη παραδίδονται και σε περιοχές εκτός Αττικής μέσω ΕΛΤΑ ή με μεταφορικές εταιρείες, μέσω ΕΛΤΑ η παραγγελία φτάνει σε εσάς σε 3-4 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή του δέματος, με κόστος 3,30€ εάν το δέμα σας ζυγίζει μέχρι 1kg και 0,50€ για κάθε επιπλέον κιλό του δέματος σας. Το κόστος για το δέμα σας όσον αφορά τις μεταφορικές εταιρείες γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εσάς, όπου σας γνωστοποιούμε το ακριβές κόστος του δέματος.

*για κάθε δέμα που αποστέλλεται από εμάς, υπάρχει ακριβής ενημέρωση για το συνολικό κόστος και την επιβάρυνση που μπορεί να έχετε, εφόσον είστε εκτός Αττικής.

Δωρεάν Συναρμολόγηση 

Σας ετοιμάζουμε στο χώρο μας ό,τι έπιπλο, ντουλάπα, καρέκλα γραφείου, καλόγερο και αν πάρετε και σας έρχονται έτοιμα στο σπίτι σας, χωρίς κόπο και χρόνο από εσάς.

Το TzambaSpiti.gr μεταφέρει ανεξάρτητα απο το συνολικό κόστος των αγορών, του βάρους, του μεγέθους και τα παραδίδει μέσα στο σπίτι σας με δικό μας άνθρωπο, που είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και το σημαντικότερο: ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ .

Προσπαθούμε να κάνουμε την καθημερινότητά σας πιο απλή, χωρίς επιλέον σκέψεις, κούραση και ταλαιπωρία, για να μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με άνεση.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούντε καθημερινά απο νωρίς το πρωϊ ώες αργά το βράδυ, τις ώρες που εσείς επιλέγετε.

Στο Κέντρο, Ιλίσια,Λυκαβηττός,Κολωνάκι,Εξάρχεια,Πλάκα,Μοναστηράκι,Γκύζη και σε Ζωγράφου, Καισαριανή, Βύρωνα, Παγκράτι, Αμπελόκηποι, Γουδί, Νέο Ψυχικό και Παπάγου εντός 2 ωρών απο τη στιγμή που θα μας το ζητησει ο πελάτης. Στις δυτικές, νότιες, ανατολικές και βόρειες περιοχές εντός 1 ημέρας και στο Υπόλοιπο Αττικής κατόπιν συννενόησης

 

Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Αν δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας από το TzambaSpiti.gr μπορείτε να τα επιστρέψετε χωρίς καμία επιβάρυνση.

Πρέπει να επικοινωνήσετε εντός 30 ημερών από την αγορά να μας ενημερώσετε για την επιστροφή. Το  προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ.Αποδ. Λιανικής, ΔΑΤ, κτλ). Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.